•   
030 205 9959

Reservering - 0 Rit Geselecteerd

Er is nog geen rit geselecteerd.

Over Midland Taxi

Midland Taxi die simpele en betrouwbare reis oplossingen aan biedt voor iedereen .

Ons doel en streven zijn om betaalbaarheid en service te bieden voor elke type klant. Uiteindelijke doel is om elke klant die bij ons in de taxi heeft gezeten met een tevreden gevoel zijn reis verder kan vervolgen.

 

In eerste instantie opgericht voor service en belangrijkste is nog steeds service.

Midland Taxi is gestart begin 2006 met het aanbieden  van taxidiensten. Sinds 2012 steeds meer gaan richten op Schiphol vervoer. De reden hiervoor is de tevreden klanten en de vooroordelen over de taxi zoals te duur, geen service en de weg niet kennen vaak meteen wegvallen en een prettig werk sfeer ontstaat. Het bevalt de klanten en het bevalt ons ook om met vaste tarieven te werken en voornamelijk Schiphol service tegen een bepaald tarief aan te bieden. Wij zullen deze dienst in de toekomst ook gaan uitbreiden en verbeteren waar het maar kan.

Zijn wij beperkt tot de regio Utrecht ?

Midland Taxi is niet beperkt tot de regio van Utrecht. Schiphol vervoer kunnen wij en bieden wij ook aan voor een uitgebreid gebied we werken hiervoor in sommige gevallen ook samen met een netwerk van taxi bedrijven uit andere steden. Een rit in een andere stad binnen dat zelfde stad kunnen wij uiteraard niet altijd uitvoeren, dit is simpelweg momenteel niet mogelijk, haalbaar en kosten dekkend.

Midland Taxi

In eerste instantie en voornamelijk service aanbieder.
Midland Taxi die simpele en betrouwbare reis oplossingen aanbiedt voor iedereen.
Schiphol taxi en andere luchthavens voor de gehele regio Utrecht en daarbuiten.